O investitoru

PGP Kolašinac je porodična kompanija sa tradicijom dugom 30 godina. Osnovna delatnost firme je projektovanje i izgradnja, kao i rekonstrukcija poslovnih i stambenih objekata. Naša kompanija je građena na temeljima kvaliteta, inovacija u građenju, poštovanju utvrđenih rokova kao i mogućnostima prilagođavanja svim novim uslovima poslovanja.Od samog začetka kvalitet smo postavili kao imperativ. Kvalitet u svakom detalju izgrađenih objekata rezultirao je dugogodišnjem uspešnom poslovanju.

Kontinualno ulaganje u nove građevinske tehnologije i celokupan proces izvođenja objekata nametnulo je našu kompaniju kao lidera na tržištu u okviru kog poslujemo. Uspešnom kombinacijom inženjera građevine, arhitekture, elektrotehnike i mašinstva i najsavremenije opreme i softvera, PGP Kolasinac je pored kvaliteta, na tržištu prepoznat i po striktnom poštovanju svih ugovorenih rokova.

Nakon uspešnog izvođenja brojnih tehnički izazovnih objekata, koji su u gradovima u kojima su izgrađeni prepoznati kao novi reperi urbanih sredina, sa ponosom ističemo investiciju Srebrni vrhovi Zlatibor kao sam vrh naše dugogodišnje poslovne karijere.