O PROJEKTU

IDEALAN ODNOS CENE I KVALITETA ZA ŽIVOT BEZ BRIGE

Objekat Srebrni vrhovi se nalazi u neposrednoj blizini samog centra Zlatibora. Lokaciju objekta izdvaja izuzetno povoljna pozicija u pogledu osunčanja, prirodni ambijent i odlična infrastrukturna povezanost sa svim planinskim sadržajima.

Pored kvalitetnih, komfornih i pre svega funkcionalnih apartmana, budući stanari će uživati u premium sadržajima u sastavu objekta: zajednički ulazni lobi predviđen za družanje rezidenata, privatni otvoreni bazen sa prostranim platoom i SPA centar.

Za sve apartmanske jedinice predviđeno je po jedno parking mesto u podzemnoj garaži, ili u parteru objekta.

U izgradnji se primenjuju najsavremenija tehnološka rešenja, građevinski materijali i oprema.

Fasada objekta je oplemenjena modernim interpretacijama autohtonih materijala, koji se sažimaju u skladnu arhitektonsku formu.
Svi apartmani su pokriveni daljinskim sistemom kontrole podnog i radijatorskog grejanja, količine tople vode, podizanja/spuštanja roletni i detekcije pokreta. 

Pomoću smartfon aplikacije korisnicima se omogućava komfor kontrolisanja navedenih sistema i kada su kilometrima daleko od svojih apartmana.

Bogata materijalizacija fasade i partera objekta biće dodatno naglašena elementima spoljašnjeg osvetljenja, koje će upotpuniti doživljaj zgrade u večernjim časovima. Pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje, istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. Bazen i plato su posebno tretirani u pogledu rasvete.

Srebrni vrhovi predstavljaju idealan koncept života, odmora i relaksacije za planinske entuzijaste svih generacija i hedoniste avanturističkog duha.